Forward Energy presenterar

Vi utmanar din elfaktura!

Om vi inte kan erbjuda dig ett billigare elavtal, så betalar vi din faktura åt dig*

Anta utmaningen! Gör så här:
1. Maila oss en kopia på din senaste elfaktura. Se till att få med specifikationen.
2. Vi räknar ut hur mycket billigare det blir om du byter till oss som elleverantör.
3. Vi återkommer till dig med ett erbjudande om billigare och bättre elavtal - eller så betalar vi dig för din elräkning!
Maila oss din elfaktura till
fakturautmaningen@forwardenergy.se
* Erbjudandet riktar sig till privatpersoner och det maximala beloppet vi utbetalar är 5000 kr inkl. moms och avser elhandel, ej elnätskostnader. Erbjudandet gäller endast för allmänheten tillgängliga avtal, ej personalavtal och dylikt. Jämförelsen sker mot ditt nuvarande elavtal om det är ett rörligt elavtal. Annars jämförs vårt erbjudande mot din nuvarande elleverantörs motsvarande avtalsform som erbjuds allmänheten. I jämförelserna bortser vi från tidsbegränsade rabatter, men tar full hänsyn till eventuellt permanenta rabatter.

Personuppgifter: Genom att maila din faktura till oss, godkänner du att Forward Energy AB använder dessa uppgifter för att jämföra ditt elavtal och kontakta dig med ett erbjudande eller svar. Uppgifterna kommer inte användas i något annat syfte och kommer att raderas omedelbart efter att vi skickat vårt svar till dig.
Det här låter lurigt, vad är haken?
“Haken” är att vi vill att du blir elkund hos oss. Vi vet att de flesta hushåll tyvärr betalar för mycket för sin el och vi är övertygade om att vi kan sänka din elkostnad.
Vilka ligger bakom den här sidan?
Vi heter Forward Energy och kallar oss själva Sveriges första rationella elbolag. Vi strävar efter att låta rationalitet och pragmatism leda vägen till hur vi bäst tacklar klimatfrågan och kunna erbjuda elavtal som är bra på riktigt. Läs mer på vår vanliga hemsida.
Betalar ni verkligen min elfaktura?
Ja. Eller, nja, om det skulle vara så att du har ett elavtal som vi inte kan slå, så betalar vi ut till dig samma belopp som din senaste elfaktura. Vi betalar den alltså inte åt dig, men vi betalar till dig.
Vad erbjuder ni för elavtal?
Vi har bara en sorts elavtal som är ett rörligt elavtal. Det är den billigaste formen av elavtal. Vi levererar enbart 100% fossilfri el och har varken bindningstid eller uppsägningstid.